gyldendal_elisabethskontor
010514-BaseIt_Gyldendal_0237
010514-BaseIt_Gyldendal_0082
010514-BaseIt_Gyldendal_0085
010514-BaseIt_Gyldendal_0211
  • Projektledelse
  • Designmanual i historiske rammer
  • Lysplan
  • Akustik
  • Fleksible arbejdspladser
  • Individualitet inden for den fælles indretningsplan

Gyldendal

Forlagsvirksomhed

 

KATEGORI: Erhverv

Nænsomt og inddragende forvandlede base it forlaget Gyldendals kontorer til visuelt sammenhængende rum med funktionelle arbejdspladser, hvor medarbejderne nemmere kan flytte rundt fra projekt til projekt. Hvor medarbejderne før var spredt på flere adresser, er alle nu samlet på adressen Klareboderne 3, et kompleks af ejendomme der strækker sig op i 5. sals højde.
gyldendal kontorI løbet af halvandet år skiftede mere end 200 medarbejdere arbejdsplads, og fik moderniseret deres omgivelser med godt arbejdslys, bedre akustik og fuld power på æstetikken. Forvandlingen skete vel at mærke uden at fjerne de historiske bygningers sjæl.

Opgaven hos et af Danmarks ældste forlag lød på at skabe dynamik, lys og lethed i forlagets gamle domicil i det indre København bestående af flere sammenbyggede bygninger med en historie, der rækker tilbage til 1700-tallet.

arkivet gyldendalVi havde projektledelsen fra start til slut med udarbejdelse af indretningsplan og designmanual samt kontakt til håndværkere og medarbejdere. Det betød, at vi kom på fornavn med hver eneste medarbejdere i de halvandet år, projektet varede, da der fra start til slut var stor fokus på brugerinddragelse.

 

Efter halvandet års renovering fremstår alle rum med en lethed, der gør lokalerne til en sammenhængende arbejdsplads i unikke historiske rammer, hvor respekten for bygningernes historie fletter sig sammen med en moderne virksomheds behov for fleksibilitet. Og hvor de individuelle ønsker fletter sig sammen med den overordnede designplans krav om genkendelighed og harmoni.