drawing3Igennem indretningsprocessen:

  • Opdaterer vi samtidig jeres designmanual, så I får nogle fremtidige rammer at navigere i og vælge inventar ud fra.

Genanvendelse af inventar

Få budgettet til at række længere

 

Det er de flestes erfaring, at det kan være mere end svært at få budgettet til at række til alle de ønsker og behov, der er. Ofte vil det være nødvendigt på en række områder enten at gå på kompromis eller også simpelthen undlade at anskaffe en del af de produkter, der ville være optimale at have, fordi der helt enkelt ikke er penge nok på budgettet.
inventarDer findes alternativer og flere spændende muligheder. Genanvend det eksisterende inventar og brug pengene på mere af noget andet.

 

Ved en ombygning eller renovering kan det være svært at få opdateret og indpasset det eksisterende inventar med nyt inventar. Så den hurtige løsning vil ofte være konsekvent at investere i nyt med det resultat, at budgettet hurtigt er brugt op, og det bliver næsten umuligt helt at nå det ønskede mål.

inventar2At indarbejde det eksisterende inventar i nye omgivelser kræver erfaring og blik for mulighederne. Vi tilbyder bæredygtige løsninger, hvor der gøres en dyd ud af at anvende dele af det eksisterende inventar på en måde, så der stadig opnås høj funktionalitet og flotte løsninger.

 

I forbindelse med de opgaver vi har løst på sygehuse, ser vi ofte, at der står inventar af en meget høj kvalitet. Det kan være lige fra designmøbler, lamper, skriveborde, stole til værdifuld kunst.

inventar3Ved helt fra starten at tænke dele af det eksisterende inventar ind i den færdige løsning, efter måske en mindre renovering eller ompolstring, vil det på en god måde være muligt at få budgettet til at række væsentligt længere og dermed i højere grad indfri de ønsker og behov, der er.