“Når alt påvirker os, kan vi lige så godt forholde os til det og sørge for, at det påvirker os hensigtsmæssigt”

 

Karin Bonde Storm
(grundlægger af base it)

Om base it

Base it® startede i 2001, og har siden da udviklet sig med speciale i at råde indenfor farver, lys og indretning. I dag er der solid erfaring fra mange forskellige opgaver både i det offentlige og indenfor det private erhvervsliv.

 

De seneste par år har vi desuden specialiseret os i at rådgive og levere unik udsmykning baseret på et specifikt tema, vejlede omkring indkøb og ikke mindst den vigtige brugerinddragelse og processtyring.

 

Vi har løst og løser løbende små som store opgaver. Intet er for stort, og intet er for småt. Se referencer.

baseitbase it er en virksomhed, der primært fokuserer på funktionalitet og trivsel, hvor effekten af farverne og lysets indflydelse skaber base til en harmonisk og funktionel indretning.

 

Vi har et klart sigte på via bevidst anvendelse af farver, lys, akustik og stemninger i indretningen at forbedre arbejdsmiljøet til bedre trivsel, velvære, mindre stress, mere ro og større effektivitet.

 

Dér, hvor base it’s grundfilosofi adskiller sig, er, at vi er i stand til rent praktisk at implementere farvernes og lysets kvaliteter og værdi kombineret med indretning og stemninger, så samspillet mellem faktorerne får den ønskede effekt og en samlet æstetisk helhedsoplevelse.

 

Derudover er vi uafhængige og abstraherer fra personlig smag og trends!