Vi kan tilbyde kompetent og uvildig sparring fra start til slut.

  • Udarbejdelse af rapport baseret på brugerinddragelse
  • Overordnet sparring og rådgivning på indretning, inventar, farver og udsmykning
  • Udarbejdelse af en samlet plan for ovennævnte inkl. tidsplan, budgetter og produktangivelse
  • Indhentning af tilbud på indkøb af diverse materialer og inventar
  • Projektledelse og koordinering

Få overblik og optimal udnyttelse af projektet

Det sparer tid og penge

 

En velkendt måde at spare tid og kræfter på, er at lade andre gøre arbejdet.

 

Enhver renovering eller nybygning er fyldt med komplekse spørgsmål og definitive valg, der koster tid og kræfter, så detaljer som farvevalg, lyssætning, inventar og udsmykning ofte bliver tilfældigt valgte eller helt oversete.

overblikOmgivelserne som vigtig medspiller

Hvordan forvandles de rå og neutrale fysiske rammer til en aktiv ressource i hverdagen, så de er både funktionelle og inspirerende for medarbejder og bruger? Det er velkendt, at vi påvirkes af vores fysiske omgivelser, så det handler om at inddrage dem konstruktivt.

 

overblik1Det er i detaljen meget af forandringen opleves. Hvilke møbler og inventar skal indkøbes, hvad kan eventuelt genanvendes, så der opnås endnu mere for de samme penge, uden at det går ud over oplevelsen af at have fået sprit-nye omgivelser?

 

Hvilken udsmykning og hvilke farver vil skabe netop den stemning og de rum, der ønskes? Alt sammen spørgsmål og vigtige valg, der har stor betydning for det endelige resultat af en renovering eller ombygning.

 

For det første skal der skabes overblik. På baggrund af dialog med en interesse gruppe eller en enkel repræsentant udfærdiges en projektplan og et budget, der beskriver processen fra start til slut. Herefter bestemmes selv hvor langt i processen, der er brug for sparring og rådgivning.

overblik5Fordele og udbytte:

  • Optimal udnyttelse af et budget ved feks. at integrere eksisterende inventar med nyt
  • Store besparelser i tidsforbrug, da alt er samlet ved erfarne rådgivere med opdateret viden om markedet, priser og produkter
  • Et samlet æstetisk udtryk, der lever op til ønsker og krav med udgangspunkt i brugerinddragelsen
  • Uafhængig og uvildig rådgivning, der ikke skal sælge produkter men kun hjælpe med at træffe det bedste valg til gavn for projektet. I respekt for eksisterende indkøbsaftaler.